Gratis saskia 6-pack mineraalwater

Gratis saskia 6-pack mineraalwater

Dankzij babyboom kan je deze coupon activeren. Je hoeft deze enkel aan te vragen. En je krijg op opgegeven e-mailadres een couponcode dat je moet invullen in de lidl plus app. Of je scant gewoon de Qr code. Nu verschijnt er bij je coupons, de coupon voor een gratis 6-pack mineraalwater. Ook deze hoef je nu enkel te activeren.

De kortingscoupon kan exclusief worden omgeruild via Lidl Plus. De korting kan worden ingeruild in jouw Lidl-winkel bij een minimumaankoop van € 5. Wanneer de coupon wordt geactiveerd in de Lidl Plus app blijft die 14 dagen beschikbaar, daarna vervalt de korting. 1 coupon per klant.

Ik ben geen financieel adviseur, de informatie op deze site is louter informatief en educatief bedoeld.
De informatie is mogelijk niet up-to-date.
Deze website is een onafhankelijke website die geen verantwoordelijkheid heeft voor enige schade gel

Please complete the required fields.
beste, dit is enkel om een verlopen actie door te geven zodoende dat wij deze kunnen verwijderen. Voor aanvragen gelieve de link in het artikel te gebruiken. Bedankt voor de melidng.