Entremont e-coupons

Entremont e-coupons

Geniet van avond met vrienden met heerlijke raclette. Of een ovenschotel met gratin kaas erop. En natuurlijk een stukje kaas voor bij de aperitief. Krijg je er ook zin in?

Natuurlijk ben jij hier voor de e-coupons. Om deze heerlijke gerechten te maken met korting. Want entremont verwent ons met deze leuke kortingen

Meld je aan/registreer je. Selecteer de e-coupons die je wilt. En afdrukken maar. Let wel op want eenmaal je op afdrukken klikt, kan je niet meer terug. Sla de e-coupons daarom best eerst op in PDF. Dan staan je e-coupons op je computer. De e-coupons kan je dan afdrukken, wanneer je deze nodig hebt.

En moest er met het printen iets mis gaan. Denk maar aan papier die vast komt te zitten, de inkt is op,… Dan is de e-coupon niet verloren gegaan. Maar de e-coupon mag slecht 1 keer afgedrukt worden. Opnieuw afdrukken, kopiëren is zelf strafbaar.

Wil je toch graag meerdere e-coupons? Ja kan aan je gezin, familie, vrienden,… vragen deze e-coupons ook aan te vragen.

Met deze afgedrukte e-coupon ga je naar de winkel. En profiteer je van de aangegeven korting.

Let bij het afgeven in de winkel op de voorwaarden van de e-coupon. De voorwaarden staan heel duidelijk vermeld op de e-coupon. Op welke producten je ze mag gebruiken, hoeveel per klant,…

Ik ben geen financieel adviseur, de informatie op deze site is louter informatief en educatief bedoeld.
De informatie is mogelijk niet up-to-date.
Deze website is een onafhankelijke website die geen verantwoordelijkheid heeft voor enige schade geleden door opvolgen van advies.

Please complete the required fields.
beste, dit is enkel om een verlopen actie door te geven zodoende dat wij deze kunnen verwijderen. Voor aanvragen gelieve de link in het artikel te gebruiken. Bedankt voor de melidng.