Spaardeals van lidl

Dankzij de Spaardeals krijg je bij Lidl de volledige maand mei een deel van je verse vleeswaren, verse vis en vegetarische vleesvervangers terugbetaald.
Nét op tijd voor al je barbecue-avonturen. Doe een gooi naar de titel van grillkoning of grillkoningin en profiteer optimaal van de Lidl Plus-Spaardeals.

Hoe?

Via de Lidl Plus-app spaar je voor EXTRA COUPONS wanneer je verse vleeswaren, verse vis en vegetarische vleesvervangers koopt.
Als je €15 aan deze producten uitgeeft, ontvang je een eerste kortingscoupon t.w.v. €1.
Spendeer je daarna nog eens €10, dan ontvang je een tweede kortingscoupon t.w.v. €2.
De kortingen zijn geldig op ons volledige assortiment.

Als je na je tweede coupon nog eens voor €15 aan verse vleeswaren, verse vis en vegetarische vleesvervangers koopt, krijg je een gratis fles wijn.
Wie nog eens €25 uitgeeft, ontgrendelt een vierde en laatste coupon voor 5% directe korting op je kasticket.

Voorwaarden

De Spaardeals actie loopt van 3 mei 2021 t.e.m. 31 mei 2021.
Gedurende deze periode kan je sparen voor extra coupons door het aankopen van verse vleeswaren, verse vis en vegetarische vleesvervangers in een Lidl-winkel.
Je ontvangt een coupon na uitgave van €15, €25, €40 en €65 aan verse vleeswaren, verse vis en vegetarische vleesvervangers.
De extra coupon wordt onmiddellijk ter beschikking gesteld en is 2 weken geldig.

Tijdens deze spaaractie kan je maximaal 4 coupons ontgrendelen (bij totale uitgave van €65 aan verse vleeswaren, verse vis en vegetarische vleesvervangers gedurende de actiemaand).
Eventuele extra uitgaven kunnen niet worden overgedragen naar een volgende spaaractie.
De aankoopschijven van €15, €25, €40 en €65 hoeven niet in één bezoek gespendeerd te worden, alle uitgaven worden opgeteld.
Je kan de status van de uitgaven en ontvangen coupons opvolgen op de startpagina in je Lidl Plus-app.
Enkel de uitgaven waarbij de Lidl Plus-app correct gescand werd, tellen mee.

Please complete the required fields.
beste, dit is enkel om een verlopen actie door te geven zodoende dat wij deze kunnen verwijderen. Voor aanvragen gelieve de link in het artikel te gebruiken. Bedankt voor de melidng.