Van der valk Beveren

Onlangs hebben we een overnachting gedaan in Van der Valk Beveren. Het hotel ligt op een halfuurtje wandelen van Beveren zelf. Je kan gratis parkeren op de ruime parking bij dit hotel. We zijn zeer vriendelijk verwelkomt. Kregen een gratis welkomstdrankje (via valk loyal). Keuze uit frisdranken, wijn, bier van de tap of cava. Bij mooi weer, kan je van dit drankje genieten op hun super gezellig terras. Je vergeet er even de tijd.

Kamers zijn proper, badkamer met bad en aparte douche. Wij hadden de Superior kamer. Heerlijke bedden en er zijn koffie- en theefaciliteiten op de kamer, gratis flesje water in de minibar. In de minibar kan je eventueel ook wat eigen snacks en blikje bewaren. En wat je zeker niet meer mag ontbreken bij een hotelovernachting, gratis wifi

Sinds dat wij een kindje hebben, overnacht ik graag in een hotel met zwembad. Hier kan je heerlijk ontspannen in het zwembad. Aan het zwembad is er ook een gezellige ligruimte buiten. Ideaal bij mooi weer.

Na het zwemmen zal je waarschijnlijk honger gekregen hebben. U kunt kiezen uit de sushi & lounge bar ozzo of uit het restaurant Nest. Wij hebben gekozen voor het restaurant Nest. Ziet er niet alleen verrukkelijk uit, is ook om de vingers bij af te likken. In het restaurant heeft u ook een speelruimte voor kinderen. Deze is super gezellig ingericht. Maar denk eraan, er is een krijt bord. En je ziet dat het al een tijdje geleden was dat dit speelhoekje een kuisbeurt had gehad. Dus vuile kleertje. Maar laat je dit zeker niet tegenhouden het eten, maar dit meer dan goed.

Is je kindje het speelhoekje beu, en wil het niet gaan zwemmen. Laat je kind dan de klimruimte ontdekken!

Na een heerlijke nachtrust is het tijd voor het ontbijt. Je kunt er je eigen vers fruitsap persen, de lekkerste broodjes, zalm, allerlei soorten kaas, vers fruit, eitjes. Bekijk dit heerlijke ontbijt in het filmpje.

 Wij verbleven in dit hotel voor € 48 p.p. kamer met ontbijt. Ik kreeg ook nog eens € 5 teruggestort op mijn Van der Valk account.
Wilt u ook daarvan genieten, schrijf u in op valk loyal.
U krijg € 5 korting per nacht op een kamer of suite, of € 2,50 korting per persoon op een arrangement of last minutes.
Schrijf je gratis in bij valk exclusief. En u krijgt een gratis welkomstdrankje bij aankomst in het hotel. Geniet ervan via deze link.

Geniet vandaag ook nog van de BLACK FRIDAY DEAL.
Hoe?
Ga naar deze link.
Activeer de code met VDVBF
En boek je verblijf.
Deze actie is geldig t.e.m. 26 november 2018.
Deze actiecode is geldig op basis van beschikbaarheid.
Tarieven kunnen verschillen per hotel en per periode.
Exclusief toeristenbelasting.

Nodig enkele uit tips nodig?

Van Der Valk Beveren is de ideale uitvalsbasis voor 10x gratis in waasland

Please complete the required fields.
beste, dit is enkel om een verlopen actie door te geven zodoende dat wij deze kunnen verwijderen. Voor aanvragen gelieve de link in het artikel te gebruiken. Bedankt voor de melidng.