Megafoodstunter maakt bijkomende ritten! Wees snel!

Ga naar deze link.
Want megafoodstunter legt bijkomende ritten in!
Bestel snel want VOL=VOL.

Kennen jullie MegaFoodStunter2.0 al? 150 kilo bevroren vlees, brood, aardappelproducten, ijs, snacks, gebak,… En dit slechts voor de prijs van € 150!

Zo goedkoop, zal dit wel veilig zijn. Het voldoet aan alle Europese vastgestelde eisen. En wordt ook dikwijls gecontroleerd door de keuringsdienst.

Hoe komt dit dan zo voordelig is, dat is voor vele mensen de vraag. Producten die niet voldoen aan het gewicht of lengte, Seizoensproducten, geannuleerde orders, MegaFoodStunter2.0 koop verouderde verpakkingen, Producten dat maar 10 maanden meer houdbaar is (Supermarkten eisen minimaal dat het product nog 1 jaar houdbaar is).

Waar kan ik terecht voor dit pakket? Nee dit vindt u niet in de supermarkt. U houdt onze agende in de gaten. En kijk of we binnenkort bij u in de buurt zijn. Wij komen langs met de vrachtwagen die is niet te missen. De chauffeur zal altijd een veilig plek uitzoeken denk maar een parkeerterrein, tankstation, langs de weg, … U betaalt de chauffeur contant (enkel cash). En die geeft u met de glimlach u pakket.

U hebt zin gekregen in zo’n pakket. Kijk snel even in de agenda wanneer deze bij u in de buurt komt!

Indien u een bestelling wilt plaatsen kan dit via deze link.

U wilt wel bestellen maar bent bang dat dit pakket te groot is voor u. En niemand van u familie, vrienden, … wilt met u dit pakket kopen. Neem snel hier dan een kijkje.
En wie weet vindt jij wel iemand die wil delen met u.

Te groot, nee juist niet! Veel vrienden, buren, collega’s, familie die dit pakket graag willen kopen. Bij een bestelling van 15 pakketten of meer plannen wij u woonplaats binnen 1 week in. Dus laat het iedereen weten. En koop samen!

Organiseert u een evenement of grote buurt BBQ. Vanaf 150 personen kun u contact opnemen met MegaFoodStunter2.0.

Please complete the required fields.
beste, dit is enkel om een verlopen actie door te geven zodoende dat wij deze kunnen verwijderen. Voor aanvragen gelieve de link in het artikel te gebruiken. Bedankt voor de melidng.