Nacht van de Abonnees bij Plopsa

Zaterdag 7 juli 2018 zijn wij verwent geweest van Plopsa. Want het was nacht van de abonnees! De deuren gingen open om 19h15 van Plopsaland de Panne.

Bij binnenkomen kregen we een folder met het programma. Maar ook een bon voor een gratis drankje naar keuze. Keuze uit coca-cola 15cl, coca-cola zero sugar 15cl, capri sun 20cl, chaudfontaine 33cl, maes 0,0% 15cl of strongbow red berries 15cl. En ook nog een bon voor een gratis donut enkel voor kinderen t.e.m. 12 jaar.

We waren nog maar een stap verder, en kregen een gratis story aangeboden. Daarna kon je op de foto met Wickey, Ilvy, … En je kon de souvenirfoto’s kopen aan -50%.

Er stonden al mensen op het dorpsplein te wachten voor het optreden van K3. Of waren ze aan het wachten op het optreden van Gers Pardoel. Gers Pardoel kreeg die avond ook zijn steronthulling op de story walk of fame. Of hadden ze gewoon zin in een feestje met Dj Zina? Plopsa zorgde ervoor dat je de hele avond lekker snoep kon smullen!


Laat je zeker schminken in Mayaland en geniet van 25% korting. Duik zeker nog een in het ballenbad. Of ga met het vlot naar bloemenmolen van Maya.

In het park kon je genieten van de vele leuke attracties van Plopsaland de Panne. Maar er stonden ook enkele leuke verrassingen. Bij Bumba’s speeltuin kon je aanschuiven voor een heerlijk kippenhapje van Beckers.

Op het kermisplein kon je genieten van 25% korting genieten op de kermis games. Na het verlaten van het kermisplein kan je enkele aardbeien van belorta proeven. Die je kan onderdompelen in heerlijke chocolade.

Na die proevertjes honger gekregen? Geniet in alle horecapunten van 25% korting. Zelf bij Hollandse Poffertjeskraam en Churros kreeg je groter portie en gratis topping.

Bij het kasteel van Samson. Stonden leuke spelletjes voor de kinderen. Door deelnamen aan de spelletjes kregen ze deze heerlijke traktatie. Ze konden ook knuffelen met yo yo bear.

Zwaai naar al je Plopsa vrienden tijden de Plopsa Parade.

Voor je naar huis gaat genieten nog van 25% korting in de plopsa winkels. Plopsa heeft deze fijne avond afgesloten met een spetterend vuurwerk. Geniet mee van dit vuurwerk.

Bij het naar buiten gaan werden we nog verwent met een capri sun orange. Bedankt Plopsaland!

Wil jij volgend jaar er ook bij zijn? Koop dan zeker jou Plopsa abonnement!
Ga naar deze link.
En koop u abonnement voor maar € 74.99 p.p.
Gebruik promocode PLOPSADEALS.
Geniet van 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park & 40% korting bij ons gloednieuw waterpark Plopsaqua.
Bovendien geniet je tot 50% korting bij meer dan 50 andere pret- en dierenparken, 10% korting in de Plopsa Winkels, en nog veel méér!

Please complete the required fields.
beste, dit is enkel om een verlopen actie door te geven zodoende dat wij deze kunnen verwijderen. Voor aanvragen gelieve de link in het artikel te gebruiken. Bedankt voor de melidng.