I Love CHOCO banana bread

Toen ik mijn pakket van TRND om Balade I love choco te testen. Zat dit leuke recept erbij. Ik moest dit delen, want dit is zo lekker.

Ingrediënten:

250g boter
570g zelfrijzende bloem
2 eieren
400g suiker
4 bananen (wacht tot de bananen heel bruin aan de buitenkant zijn, dit zorg voor een nog betere banana bread)
1 pot Balade I Love Choco

Bereiding:

Vermeng de boter met de eieren en suiker. Voeg de bloem toe en vermeng alles goed. Pak de bananen en blend ze. Vermeng de geblende bananen met het beslag.

Giet de helft van het beslag in een ingevette taartvorm. Verspreid een half potje chocopasta over het mengsel. Giet de ander helft van het beslag erop. Verspreid dan de rest van de chocopasta erover. U kan kiezen uit Balade I love Choco Hazelnoot

Of Balade I love Choco Puur.

Ongeveer 50 minuten laten bakken in een oven op 180°. Je banana bread laten afkoelen. Uit de vorm halen en in stukken snijden.

Nu het leukste van allemaal. Proeven!

Ik vindt in gebak de Balade I love choco Puur het meest tot zijn recht komen. Maar op mijn boterham smeer ik het liefst de Balade I love choco Hazelnoot. Welke smaak kan jullie meer bekoren?

Please complete the required fields.
beste, dit is enkel om een verlopen actie door te geven zodoende dat wij deze kunnen verwijderen. Voor aanvragen gelieve de link in het artikel te gebruiken. Bedankt voor de melidng.