Caudalie Vinoperfect geconcentreerde essence eclat

Ik wil mij eventjes toelichten tot het product Caudalie Vinoperfect geconcentreerde essence eclat.
Wat is het doel van dit product? De huid voor te bereiden om de actieve stoffen van het serum te ontvangen en zo de effenctiviteit van de routine te vergroten.
Het verwijdert de dode huidcellen. Maar zorgt er ook voor dat de huid stralender wordt.

De Caudalie Vinoperfect geconcentreerde essence eclat, zit in een glazen fles met een zilverkleurig dop.
De inhoud van deze fles is 150 ml.

U gebruikt deze geconcentreerde essence eclat altijd voor het aanbrengen van het Caudalie Vinoperfect serum.
Ik doe enkele druppels op een wattenschijfje en breng het zo aan op mijn gezicht, hals en decolleté. Daarna tokkel ik het product in met mijn vingers. Het is beter om dit met de vingers aan te brengen. Maar dit vindt ik echt niet handig. Vandaar dat ik de combinatie doe van wattenschijfje en tokkelen met mijn vingers. Het is waterachtig van textuur. Mijn huid voelt fris aan na aanbrengen. En ik merk dat het serum nog rapper in mijn huid trekt. Mijn huid houdt beter vocht vast en is egaler.

Eindresultaat. Door het aanbrengen van Caudalie Vinoperfect geconcentreerde essence eclat merk ik dat de producten die ik nadien aanbreng veel gemakkelijk in mijn huid dringen. Waardoor de producten veel beter hun werk doen. Waardoor u huid egaler wordt.

Prijs voor dit product is op de website van Caudalie de prijs € 29,90.

Wilt u deze gratis? U gaat naar deze link of naar u apotheek, parfumerie die caudalie verdeelt. U koop 1 serum Vinoperfect (€ 49,30). Met de code BXJFAL, kan je genieten van een gratis product als geschenk. Kies als geschenk deze Caudalie Vinoperfect geconcentreerde essence eclat. Geldig tot 31 juli 2018.

Please complete the required fields.
beste, dit is enkel om een verlopen actie door te geven zodoende dat wij deze kunnen verwijderen. Voor aanvragen gelieve de link in het artikel te gebruiken. Bedankt voor de melidng.