Wat doet Caudalie Vinoperfect gamma?

Zoals jullie al weten kreeg ik van TRND een testpakket voor Caudalie Vinoperfect. Dus testen maar!

Maar wat beloven deze producten eindelijk te doen? Vinoperfect gamma belooft de oplossing te zijn tegen vlekken. Alle soorten vlekken: pigmentvlekken, blijvende vlekken, acnevlekken, zwangerschapsmasker,… Het voorkomt ook nieuwe vlekken. Het heeft u een gelijkmatige teint. Wie wil er nu niet een stralende huid krijgen?

Deze producten zijn dan ook voor ieder huid geschikt. Zelf voor de meest gevoelige huid. Dit komt doordat de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn.

Caudalie gebruikt natuurlijke en milieuvriendelijk actieve bestanddelen en zoek naar de groene actieve bestanddelen. Voor het Vinoperfect gamma is bron van inspiratie de wijnstok.

Hoe ziet mijn dagelijkse routine er nu uit? ’s morgens voorbereiden met het geconcentreerde essence eclat. Corrigeren met het serum. Sublimeren met vloeibare creme. ’s avonds voorbereiden met het geconcentreerde essence eclat. Corrigeren met het serum. Vernieuwen met de vernieuwende nachtcrème.

Het is de eerste keer dat ik een product van Caudalie gebruik. Ik heb een droge en gevoelige huid die soms last heeft van psoriasis. Dus ik ben benieuwd wat deze producten met mijn gezicht zullen doen.

Please complete the required fields.
beste, dit is enkel om een verlopen actie door te geven zodoende dat wij deze kunnen verwijderen. Voor aanvragen gelieve de link in het artikel te gebruiken. Bedankt voor de melidng.