#1 Ik testte voor jou, mijn eerste samenwerking met trnd

#1 Ik testte voor jou, mijn eerste samenwerking met trnd

OMG!!! Ik ben erbij!
Ik ben geselecteerd voor het Vinoperfect-gamma van Caudalie.
Samen met nog 839 trnd partners.
Dit zal mijn eerste samenwerking zijn met trnd.

Wat doet Caudalie Vinoperfect gamma nu?

Maar wat beloven deze producten eindelijk te doen? Vinoperfect gamma belooft de oplossing te zijn tegen vlekken. Alle soorten vlekken: pigmentvlekken, blijvende vlekken, acnevlekken, zwangerschapsmasker,… Het voorkomt ook nieuwe vlekken. Het heeft u een gelijkmatige teint. Wie wil er nu niet een stralende huid krijgen?

Deze producten zijn dan ook voor ieder huid geschikt. Zelf voor de meest gevoelige huid. Dit komt doordat de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn.

Caudalie gebruikt natuurlijke en milieuvriendelijk actieve bestanddelen en zoek naar de groene actieve bestanddelen. Voor het Vinoperfect gamma is bron van inspiratie de wijnstok.

Hoe ziet mijn dagelijkse routine er nu uit? ’s morgens voorbereiden met het geconcentreerde essence eclat. Corrigeren met het serum. Sublimeren met vloeibare creme.  ’s avonds voorbereiden met het geconcentreerde essence eclat. Corrigeren met het serum. Vernieuwen met de vernieuwende nachtcrème.

Caudalie Vinoperfect geconcentreerde essence eclat

Ik wil mij eventjes toelichten tot het product Caudalie Vinoperfect geconcentreerde essence eclat.
Wat is het doel van dit product? De huid voor te bereiden om de actieve stoffen van het serum te ontvangen en zo de effenctiviteit van de routine te vergroten.
Het verwijdert de dode huidcellen. Maar zorgt er ook voor dat de huid stralender wordt.

De Caudalie Vinoperfect geconcentreerde essence eclat, zit in een glazen fles met een zilverkleurig dop.
De inhoud van deze fles is 150 ml.

U gebruikt deze geconcentreerde essence eclat altijd voor het aanbrengen van het Caudalie Vinoperfect serum.
Ik doe enkele druppels op een wattenschijfje en breng het zo aan op mijn gezicht, hals en decolleté. Daarna tokkel ik het product in met mijn vingers. Het is beter om dit met de vingers aan te brengen. Maar dit vindt ik echt niet handig. Vandaar dat ik de combinatie doe van wattenschijfje en tokkelen met mijn vingers. Het is waterachtig van textuur.  Mijn huid voelt fris aan na aanbrengen. En ik merk dat het serum nog rapper in mijn huid trekt. Mijn huid houdt beter vocht vast en is egaler.

Eindresultaat. Door het aanbrengen van Caudalie Vinoperfect geconcentreerde essence eclat merk ik dat de producten die ik nadien aanbreng veel gemakkelijk in mijn huid dringen. Waardoor de producten veel beter hun werk doen. Waardoor u huid egaler wordt.

Prijs voor dit product is op de website van Caudalie de prijs € 29,90.

Caudalie vinoperfect serum

Dit bericht gaat over de Caudalie Vinoperfect Serum. Dit serum zit in een glazen fles met zilveren letters en een glazen pipet. Ik vindt het een beetje klungelen om dit aan te brengen. Eerlijk, de handigste ben ik nu ook niet. In de fles zit 30 ml. Ik denk dat deze wel een tijdje meegaat. Want al breng je het 2 maal per dag aan, je hebt echt niet veel nodig.

Ik heb een droge en gevoelige huid die soms last heeft van psoriasis. Dit serum heeft op mijn huid geen enkele probleem veroorzaakt. Trouw breng ik elke ochtend en avond, het serum aan. Het voelt heel licht aan, neemt snel op. Door het gebruik van het serum krijg ik een mooi gloed/glans op mijn gezicht. Wat doet het met mijn psoriasis? Na het aanbrengen, op de plaatsen waar psoriasis zit. Is het een uurtje feller rood, maar daarna wordt het minder rood. Maar het voelt zeker niet onaangenaam. En dat is ook al heel veel, veel andere serum’s prikken op die plaatsen.

Anders heb ik persoonlijk niet veel last van andere onzuiverheden op mijn gezicht. Bij het testpakket van TRND kreeg ik ook staaltjes. Dus begon ik uit te delen. Maar wat vinden de mensen die van mij een staaltje kregen. Welke ervaring deden zijn op?

Mensen met couperose haast u naar deze website. Gebruik code BXJFAL. En geniet dankzij deze code, voor een gratis product. Want amai, wat doet dit een wonder voor couperose. De couperose is niet volledige weg bij deze proef persoon (maar heeft ook hele erge couperose). Maar is zeker voor 2/3 geminderd. Voor mensen met couperose is dit zeker het ideale product.

Mensen met pigmentvlekken, vindt ik dat het geen wonder doet. Toch blijf ik onder de indruk van de huidtextuur en gezonde gloeiende verschijning die men krijgt van dit serum.

Conclusie van Caudalie serum vinoperfect. Dit product werkt verslavend. Je ziet merkbaar een verschil. En voelt ook het verschil. Je gezicht ziet er gezonder uit. Je voelt je zelfverzekerd! En zeg nu eerlijk, welke vrouw wil dat nu niet?

Bij u apotheek of parfumerie kunt u dit Caudalie serum kopen voor € 49,30.

Profiteer van een exclusieve caudalie aanbieding.

U gaat naar u apotheek, parfumerie die caudalie verdeelt. U koop 1 serum Vinoperfect (€ 49,30). Met de code BXJFAL, kan je genieten van een gratis product als geschenk. Geldig tot 31 juli 2018.

Please complete the required fields.
beste, dit is enkel om een verlopen actie door te geven zodoende dat wij deze kunnen verwijderen. Voor aanvragen gelieve de link in het artikel te gebruiken. Bedankt voor de melidng.